Bij Health 4 Business begrijpen we hoe belangrijk het is om de vitaliteit van medewerkers te bevorderen. Daarom bieden wij bedrijven verschillende diensten aan, zoals bootcamps, workshops en stoelmassages, om een gezonde en energieke werkomgeving te creëren. Wij denken graag mee over een passend vitaliteitsprogramma voor jouw organisatie.

Bootcamps

Onze bootcamps zijn ontworpen om de fysieke gezondheid van medewerkers te verbeteren. Tijdens deze trainingen werken we aan conditie, kracht en flexibiliteit, waardoor medewerkers zich niet alleen fitter voelen, maar ook beter bestand zijn tegen de mentale en/of fysieke uitdagingen van het werk.

Collega's staan buiten te sporten tijdens een bootcamp in beweging
sport training bedrijven

Workshops

Naast bootcamps bieden wij ook workshops aan om medewerkers te informeren en te inspireren op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Onze workshops zijn gericht op verschillende onderwerpen, zoals mentale kracht, weerbaarheid, stressmanagement en teambuilding. Door medewerkers bewust te maken van de verschillende aspecten van gezondheid, kunnen zij hun eigen gezondheid en welzijn beter beheren.

Stoelmassages

Tot slot bieden wij ook stoelmassages aan. Deze massages zijn een effectieve manier om de mentale en fysieke gezondheid van medewerkers te verbeteren. Onze gecertificeerde masseurs zorgen voor een ontspannende en verkwikkende massage die spanning en stress vermindert en de bloedcirculatie bevordert. Hierdoor voelen medewerkers zich niet alleen beter, maar kunnen zij ook productiever zijn op het werk.

Vitaliteitsprogramma’s

Of het nu gaat om bootcamps, workshops of stoelmassages, bij Health 4 Business geloven we dat een gezonde en vitale werkomgeving essentieel is voor het succes van een bedrijf. Onze diensten zijn ontworpen om bedrijven te helpen deze doelen te bereiken en hun medewerkers de tools te geven die zij nodig hebben om gezond en gelukkig te blijven. 

Om het bedrijven nog makkelijker te maken om actief aan de slag te gaan met vitaliteit hebben wij ook verschillende vitaliteitprogramma’s ontwikkeld. Zo hebben wij een programma volledig gericht op ontspanning of beweging. In het Vitality programma komen er per kwartaal afwisselende preventieve en stimulerende activiteiten voorbij. Bekijk hier welk programma bij jouw organisatie past!

 

Meer weten?

Ga voor meer informatie of om een offerte op te vragen naar deze pagina.

× Vragen?