Op de website van Uitvoering Van Beleid SZW is recentelijk een artikel gepubliceerd waarin wordt aangekondigd dat er vanaf september 2023 subsidie beschikbaar zal zijn voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen bedrijven. Dit is goed nieuws voor ondernemingen die zich willen inzetten voor het welzijn en de gezondheid van hun werknemers. Een van de manieren waarop Health 4 Business kan bijdragen aan duurzame inzetbaarheid is door middel van onze vitaliteitprogramma’s.

Duurzame inzetbaarheid gaat over het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers gezond, gemotiveerd en productief kunnen blijven, zowel op de korte als de lange termijn. Het is van essentieel belang om aandacht te besteden aan de fysieke en mentale gezondheid van werknemers, zodat zij optimaal kunnen functioneren en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Collega's doen boksoefeningen terwijl de trainer toekijkt
Collega's van een bedrijf nemen deel aan de adem workshop en zitten op de grond in een zaal.

Health 4 Business begrijpt het belang van duurzame inzetbaarheid en biedt diverse vitaliteitprogramma’s aan die hieraan bijdragen. Onze programma’s zijn gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl, het verminderen van werkgerelateerde stress en het vergroten van de veerkracht van werknemers. Met behulp van deskundige trainers en coaches bieden wij werkplekonderzoek, bootcamps en stoelmassages op locatie.

Onze vitaliteitprogramma’s kunnen op maat worden gemaakt voor de specifieke behoeften en doelen van een bedrijf. Of het nu gaat om bedrijfsfysio, het organiseren van Boks of Yoga bootcamps of het opzetten van een bedrijfsbreed sportprogramma, Health 4 Business kan ondersteuning bieden op verschillende niveaus.

Het doel van onze vitaliteitprogramma’s is om werknemers bewust te maken van het belang van een gezonde levensstijl en hen te motiveren om hier actief mee aan de slag te gaan. Door te investeren in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers kunnen bedrijven profiteren van talloze voordelen, zoals een hogere productiviteit, een lager ziekteverzuim en een positieve werksfeer.

Met de beschikbaarheid van de subsidie Duurzame Inzetbaarheid wordt het voor bedrijven nog aantrekkelijker om te investeren in de gezondheid en het welzijn van hun werknemers. Health 4 Business staat klaar om bedrijven te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van vitaliteitprogramma’s die aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelen.

Wil je meer weten over de vitaliteitprogramma’s van Health 4 Business en hoe wij kunnen bijdragen aan duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie? Bekijk hier onze vitaliteitsprogramma’s en ontdek de mogelijkheden. Samen werken we aan een gezonde en productieve werkomgeving voor jouw medewerkers.

× Vragen?