uw bedrijf in topvorm

Bedrijfsfysio

Bedrijfsfysio op locatie is een effectieve manier om te werken aan preventie van klachten en verzuim. Een minder goede fysieke belastbaarheid kan namelijk bijdragen aan het ontstaan van bijvoorbeeld een burnout. De diensten van Health 4 Business zijn er dan ook op ingericht dit maximaal te voorkomen. Wij werken samen met bedrijven uit de omgeving van Den Bosch.

Investeer in uw medewerkers

Als manager van een bedrijf wil je natuurlijk een gezond en een gemotiveerd team van medewerkers. Mochten er structurele klachten aan het bewegings-apparaat bij een medewerker aanwezig zijn dan kan fysiotherapie de beste interventie zijn om verzuim te voorkomen.

Inloop Spreekuur:

In eerste instantie zal de fysiotherapeut aanwezig zijn op uw bedrijfslocatie (omgeving Den Bosch) om vragen te beantwoorden die uw medewerkers hebben. In dit inloopspreekuur kunnen uw medewerkers terecht om advies te vragen of hun screening/intake in te plannen.

Hoe ziet een behandel traject eruit?

Tijdens de eerste afspraak doet de fysiotherapeut een screening, intake en onderzoek. Indien er overleg met de arbo-arts plaats moeten vinden kan de fysiotherapeut als casemanger optreden en een aanspreekpunt zijn voor uw werknemer voor herstel op fysiek vlak. Vervolgens zal de fysiotherapeut een behandelplan opstellen om de klachten optimaal te kunnen behandelen. Gelukkig is ieder individu uniek, vandaar dient er ook een op maat gemaakt behandelplan opgesteld te worden.

 

Hoe werkt bedrijfsfysiotherapie binnen uw bedrijf?

De fysiotherapeut zal op afgesproken tijden aanwezig zijn op uw bedrijfslocatie (omgeving Den Bosch). Binnen deze tijden kunnen uw medewerkers dan een afspraak plannen met de fysiotherapeut.

 

Waar kunnen de fysio behandelingen plaats vinden?

Voor een fysio behandeling is er een ruimte nodig op uw bedrijfslocatie waar een behandelbank in past. Deze ruimte moet de mogelijkheid hebben deze af te sluiten, zodat uw werknemers in privé hun klachten kunnen bespreken en kleding uit kunnen doen wanneer dit nodig is voor de behandeling.

ONLINE CONSULT

Ook online kunnen de fysiotherapeuten behandelingen op afstand aanbieden. Denk hierbij aan een telefonisch of video consult. Hieronder vindt u verdere uitleg van een online consult. Meer informatie over een online consult vindt u hier.

 

U kiest voor de bedrijfsfysio van Health 4 Business omdat:

  • Gratis inloop spreekuur met fysiotherapeut
  • 30 minuten behandeling onder werktijd
  • Wij werken samen met bedrijven uit de omgeving van Den Bosch
  • Voorkomt klachten en blessures
  • Preventief bij het onstaan van burnout
  • Wij komen wanneer het u schikt!
  • Minder klachten, meer ontspanning. Minder stress, meer werkplezier!

Onze Pakketten

*Prijzen zijn excl. reiskosten

Uw bedrijf in topvorm!

Laat hier uw bericht achter

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 204 83 63

info@health4business.nl