Bedrijfsfysio

Bedrijfsfysiotherapie op locatie is een effectieve manier om te werken aan preventie van klachten en verzuim. Een minder goede fysieke belastbaarheid kan namelijk bijdragen aan het ontstaan van bijvoorbeeld een burnout. De diensten van Health 4 Business zijn er dan ook op ingericht dit maximaal te voorkomen. 

Investeer in jullie medewerkers

Als manager van een bedrijf wil je natuurlijk een gezond en een gemotiveerd team van medewerkers. Mochten er structurele klachten aan het bewegings-apparaat bij een medewerker aanwezig zijn dan kan fysiotherapie de beste interventie zijn om verzuim te voorkomen.

Hoe werkt bedrijfsfysio binnen jullie bedrijf?

De fysiotherapeut zal op afgesproken tijden aanwezig zijn op uw bedrijfslocatie. Binnen deze tijden kunnen de medewerkers dan een afspraak plannen met de fysiotherapeut.

 

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Tijdens de eerste afspraak doet de fysiotherapeut een screening, intake en onderzoek. Indien er overleg met de arbo-arts plaats moeten vinden kan de fysiotherapeut als casemanger optreden en een aanspreekpunt zijn voor jouw werknemer voor herstel op fysiek vlak. Vervolgens zal de fysiotherapeut een behandelplan opstellen om de klachten optimaal te kunnen behandelen. Gelukkig is ieder individu uniek, vandaar dient er ook een op maat gemaakt behandelplan opgesteld te worden.

 

Fysiotherapeut doet oefening voor preventie van verzuim fysiotherapie

Waar kunnen de bedrijfsfysio behandelingen plaats vinden?

Voor een fysio behandeling is er een ruimte nodig op de bedrijfslocatie waar een behandelbank in past. De ruimte moet de mogelijkheid hebben om deze af te sluiten, zodat de werknemers in privé hun klachten kunnen bespreken en kleding uit kunnen doen wanneer dit nodig is voor de behandeling.

ONLINE CONSULT

Ook online kunnen de fysiotherapeuten behandelingen op afstand aanbieden. Denk hierbij aan een telefonisch of video consult. Hieronder vind je verdere uitleg van een online consult. Meer informatie over een online consult vind je hier.

 

Investeren in bedrijfsfysio betekent:

  • Minder ziekteverzuim
  • Meer betrokkenheid
  • Verbeteren van prestaties
  • Gezondheid, werkplezier & levensgeluk
  • Fiscaal voordeel
  • Preventie van burnout en (door)ontwikkeling van fysieke klachten

Samen gaan wij voor vitaliteit op de werkvloer:

week van de vitaliteit
stoelmassage op locatie
Stoelmasseur op kantoor
bedrijfsfysiotherapie

VRAAG DIRECT

EEN OFFERTE AAN

VRAGEN?

Neem direct contact op met Dirkje!

Bel 073 200 11 82
of mail naar Dirkje@health4business.nl

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?