Beweging

Een vitale werkvloer is de basis voor zakelijk én menselijk succes. Want vitale mensen zorgen voor een sterke organisatie. Wij hebben daarom meerdere trainingen en workshops ontwikkeld die jouw bedrijf en jouw mensen gezonder maken en gezamenlijk beter laten presteren. 

Waar is het goed voor?

Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Beweging is de nummer één oplossing voor klachten bij bureauwerkzaamheden; arm-, nek- , schouder- en rugklachten. Aandachtig trainen is dan ook bewezen effectief om beter om te gaan met werkdruk en het bewaren van de werk- privé balans.

Investeren in vitaliteit betekent:

 • Minder ziekteverzuim
 • Meer betrokkenheid
 • Verbeteren van prestaties
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Gezondheid & werkplezier 

  Workshop Boksen

  Samen afzien met je team, elkaar ondersteunen en soms ook juist het gevecht met jouw collega’s aangaan! Tijdens deze workshop neemt onze instructeur jullie team mee in een afwisselende, spierversterkende én conditieverhogende trainingsmethode. Deze workshop kan ingezet worden als onvergetelijk sportief bedrijfsuitje of wekelijkse bokstraining. 

  Kantoorklachten Bootcamp

  Met deze bootcamp pakken we al de probleemgebieden van kantoor werk aan. Met oefeningen gericht op het losmaken en versterken van de rug, schouders, nek en armen zorgen wij er voor dat jullie team weer fit en klachtenvrij aan het werk kan!

  Rustgevende Yoga

  Deze rustgevende yoga training is speciaal ontworpen om jouw team te helpen om hun geest en lichaam te ontspannen, zodat zij zich beter kunt concentreren en productiever kunnen zijn op het werk.

  Bootcamp

  Onze bootcamp is ontworpen om jouw medewerkers te inspireren en te motiveren om gezonder en fitter te worden terwijl ze plezier hebben. Tijdens deze bootcamp op bedrijfslocatie worden deelnemers uitgedaagd met verschillende fysieke activiteiten en groepsoefeningen.

  Workshop Kickboksen

  Deze workshop is perfect voor teams die op zoek zijn naar een leuke en uitdagende activiteit om samen te doen. T Onze professionele instructeurs zorgen voor een leuke en intensieve teambuilding-ervaring!

  Yoga workshop

  Ontdek de zachtheid van yin en de kracht van hatha tijdens onze yin & hatha yoga workshop.

  De twee vormen van yoga zorgen voor een mooie combinatie van ontspanning en actie. Zo komt jouw team tijdens deze workshop echt tot rust maar werken zij tegelijkertijd ook aan flexibiliteit en kracht.

  Office Gym

  Op zoek naar manieren om fit en energiek te blijven tijdens die drukke werkdagen? Bij ons begrijpen we dat langdurig zitten voor een computerscherm zijn tol kan eisen op je lichaam. Daarom bieden we de Office Gym workshop aan, een verfrissende en praktische benadering om actief te blijven op je werkplek.

  Samen gaan wij voor vitaliteit op de werkvloer:

  Werkplekonderzoek
  stoelmassage op locatie
  Stoelmasseur op kantoor
  massage op locatie

  VRAAG DIRECT

  EEN OFFERTE AAN

  VRAGEN?

  Neem direct contact op met Dirkje!

  Bel 073 200 11 82
  of stuur een mail. 

  Contact

  Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

  073 200 11 82

  info@health4business.nl

  × Vragen?