Boks Training

Samen afzien, elkaar ondersteunen en soms ook juist het gevecht met je collega’s aangaan. Onze boks training zorgt voor een leuk en actief bedrijfsuitje waarbij het team wordt klaar gestoomd voor de uitdagingen op de werkvloer. Vraag direct een offerte aan.

Trainingen

Een vitale werkvloer is de basis voor zakelijk én menselijk succes. Wij bieden alle bedrijven in de regio (‘s-Hertogenbosch) de mogelijkheid om deel te nemen aan een boks training in onze eigen sportschool.

Al onze boks trainingen duren 60 minuten. Jullie team krijgt in dit uur een eigen bokszaal ter beschikking en een instructeur die hen begeleid tijdens de training.

Bag Workout

Een effectieve conditietraining waarin je verschillende combinaties gaat maken op de bokszak. De combinaties/ bokstechnieken bestaan uit stoten, trappen en/of knieën. De focus ligt op kracht en conditie.

Boks Bootcamp

Er wordt binnen een les veel gevarieerd met diverse trainingsvormen. Dat de lessen effectief zijn, komt doordat zowel het uithoudingsvermogen als kracht, coördinatie, lenigheid en snelheid gecombineerd worden. De bokszak, stoten, trappen en sparren komt allemaal aan bod!


Boks Circuit

Deze intensieve training bestaat uit verschillende rondes waarbij het team diverse oefeningen uitvoert. Iedere ronde heeft een vaste tijdsduur, aan het team de taak om het vol te houden! Alle oefeningen zijn gericht op de verbetering van conditie, trainen van verschillende spiergroepen, mobiliteit en lenigheid. Gaan jullie de uitdaging aan?

bedrijfsuitje boksen
Boks training bootcamp den bosch

Kiezen voor boks training betekent:

  • Een leuk teamuitje!
  • Preventie van klachten
  • Minder ziekteverzuim
  • Meer betrokkenheid
  • Verbeterde gezondheid & werkplezier

Overtuigd? Vraag hier een offerte aan.

Samen gaan wij voor vitaliteit op de werkvloer:

Werkplekonderzoek
stoelmassage op kantoor
Stoelmasseur op kantoor
stoelmassage op locatie
Stoelmasseur op kantoor
week van de vitaliteit
Werkplekonderzoek
stoelmassage op locatie
stoelmassage op locatie

VRAAG DIRECT

EEN OFFERTE AAN

VRAGEN?

Neem direct contact op met Dirkje via de “vragen?” Whatsapp knop of via Dirkje@health4business.nl

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?