Dag van de zorg

Op 12 mei wordt de “Dag van de Zorg” gevierd. Een dag waarbij wij onze zorgverleners even extra in het zonnetje moeten zetten omdat zij een ongelofelijk belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheidszorg. 

 

 

Zorg voor de zorg

Om iets extra’s te kunnen doen voor deze helden bieden wij al het zorgpersoneel van van april tot en met juni een aangepast tarief voor onze stoelmassages en team bootcamps.

Stoelmassages

Als manager van een organisatie wil je natuurlijk een gezond en een gemotiveerd team van medewerkers. Onze stoelmassages zijn uitstekend geschikt om klachten te verminderen, prestaties te verbeteren en om even helemaal te kunnen ontspannen. 

Een stoelmassage duurt 15 tot 20 minuten. Voordat de therapeut begint met de massage, zal hij/zij kort informeren naar eventuele klachten en contra-indicaties waar rekening mee gehouden moet worden.

Voor al het (ondersteunend) zorgpersoneel van jouw organisatie:

€22 per persoon

Vraag hier een offerte aan.

health 4 business stoelmassages
Stoelmassage op kantoor

Bootcamps

Een vitale werkvloer is de basis voor zakelijk én menselijk succes. Want vitale mensen zorgen voor een sterke organisatie.

Wij hebben daarom samen met topsporter, Bram Verhofstad, twee bootcamps ontwikkeld die jouw organisatie en jouw mensen gezonder maken en gezamelijk beter laten presteren. 

Kettlebell Bootcamp

Bij de Kettlebell Bootcamp neemt Bram jullie team mee op sleeptouw. Hierbij krijgt het team de missie om aan de start van de wandeling een kettlebell op te pakken die zijn dan de komende 1,5 uur niet meer neer mogen zetten. 

Samen afzien met je team, elkaar ondersteunen en bewegen in de buitenlucht. Deze Kettlebell Bootcamp stoomt uw team klaar voor de uitdagingen op de werkvloer.

FUN Bootcamp

Bij deze bootcamp, gericht op plezier en beweging gaat jullie team op bezoek bij de turnzaal van Flikflak. Op deze unieke locatie, voorzien van alle tools voor beweging kunnen zij zich helemaal uitleven.

Na een korte warming-up geeft Bram een inleiding tot de verschillende onderdelen van de turnzaal. Hoe doet jullie team het op de rekstok? Maak het allemaal mee in deze FUN Bootcamp.

Voor al het (ondersteunend) zorgpersoneel van jouw organisatie:

€22 per persoon

Vraag direct een offerte aan.

Kantoor bootcamp training
bootcamp personeel den bosch

Vraag direct een offerte aan

Wat doe jij jouw zorgpersoneel cadeau?

VRAGEN?

Neem direct contact op met Dirkje via de “vragen?” Whatsapp knop of via Dirkje@health4business.nl

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?