Online Consult

Ook online kunnen de fysiotherapeuten behandelingen op afstand aanbieden. Denk hierbij aan een telefonisch of video consult. Hieronder vind je verdere uitleg van een online consult.

Hoe behandelen wij op afstand?

Om zo goed mogelijk voor iedereen klaar te staan, bieden wij ook online behandelingen aan. Door middel van een telefoongesprek zal een therapeut met jouw medewerker bespreken welke behandelmethodes mogelijk zijn voor hem/haar. Alle onderstaand beschreven behandelmethodes zijn te declareren bij de zorgverzekeraar.

Telefonisch consult

In het telefonisch consult gaat de fysiotherapeut dieper in op de klachten van jouw medewerker om hem/haar zo te kunnen adviseren. Ook zal hierbij gekeken worden naar welke vervolgstappen qua behandeling nodig zijn en/of het beste passen bij het klachtbeeld.

Physitrack

Wij werken met de online tool Physitrack. Hiermee kan je met de fysiotherapeut videobellen maar kan hij/zij ook een trainingsschema maken zodat jouw medewerker thuis zelfstandig aan de gang kan. Deze tool is te gebruiken via de computer/webbrowser en via een app.

Videoconsult

Bij een videoconsult zal jouw medewerker samen met een fysiotherapeut videobellen via Physitrack. De fysiotherapeut kan met verschillende (visuele) tests een beter beeld krijgen van de klacht, en de medewerker zo ook beter adviseren. Tijdens het video consult zal de therapeut de medewerker adviseren over zijn klachten, hier specifieke oefeningen aan koppelen en deze ook uitleggen. Een videoconsult heeft onze voorkeur omdat we jouw medewerker zo het beste kunnen begeleiden.

 

Oefenschema’s

Physitrack geeft ook de mogelijkheid om persoonlijke oefenschema’s te maken op basis van de klacht zodat de medewerker thuis aan de slag kan. Deze oefenschema’s kunnen op basis van het telefonisch- of videoconsult afgestemd worden. Met een oefenschema kan jouw medewerker een aantal weken vooruit. De fysiotherapeut zal daarnaast ook een evaluatiemoment inplannen om te kijken hoe het met de klachten gaat en eventueel een nieuw oefenschema te maken.

 

Jullie bedrijf in topvorm!

Laat hier jouw bericht achter

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?