Over ons

Vitaliteit op de werkvloer

Wie zijn wij

Health 4 Business is een gepassioneerde gezondheidsorganisatie gevestigd in het mooie ’s-Hertogenbosch. Iedere dag zetten wij ons met veel plezier in om de werknemers in Nederland vitaal te maken én te houden.

Dit doen wij niet alleen, maar met meer dan 100 medische professionals, masseurs, coaches en personal trainers. Samen ontwikkelen wij de leuke, leerzame en effectieve diensten welke jullie medewerkers gezond houden en werkplezier bezorgen.

kantoor pand gezondheidsorganisatie

Onze inspiratie

Wij zijn begonnen in een fysiotherapie praktijk waar wij dag in dag uit patiënten zagen die kampte met een heel scala aan fysieke klachten. Jonge mensen, welke vaak uitgebrand binnen kwamen of zelfs met burn-out klachten thuis kwamen te zitten. Het werd ons snel duidelijk dat de baan en bijbehorende werkplek van deze mensen hier een grote rol in speelde.

Op een dag was de maat vol (gloeilamp momentje), dit MOET anders kunnen. Zo ontstond onze inspiratie om niet alleen bij te dragen aan het verhelpen van klachten, maar juist om ze te voorkomen.

Een aantal jaar verder hebben wij een hoop bedrijven kunnen ondersteunen om precies dit te doen voor hun werknemers. Het geven van een rust moment, een leerzame workshop, een bijdrage aan vitaliteit en een teken van waardering hebben ongekend effect op medewerkers. 

kantoor pand gezondheidsorganisatie

Reviews

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 7 recensies
Erg fijn contact gehad van te voren! De tool dat collega's zelf een tijd kunnen reserveren is erg fijn en zorgt voor minder werk. De massage zelf is ook heel goed in ontvangst genomen
Noa Vermaak
Noa Vermaak
2024-01-02
Snelle en duidelijke communicatie en onze collega's waren blij met de stoelmassages die gegeven waren bij ons op locatie!
Cecile van de Kamp
Cecile van de Kamp
2023-11-15
inmiddels 1 keer bezoek van hen gehad bij ons op het bedrijf. super geregeld!
Rick Schut
Rick Schut
2023-03-27
Top massages. Leuk personeel!
Danny h (danzie)
Danny h (danzie)
2022-12-14
Hele fijne communicatie, professionele masseurs en we hebben van de collega's hele positieve reacties mogen ontvangen.
Lise Kemperman
Lise Kemperman
2022-11-07
Wij hebben in onze organisatie drie dagen stoelmassages door Health 4 Business aangeboden. De reacties waren overweldigend en iedereen vond het voor herhaling vatbaar!
JJ Knopper
JJ Knopper
2022-10-15

Velen gingen je voor…

Ons vitale team 

Victor

Victor

Fysiotherapeut

Dirkje

Dirkje

Projectmanager

Melanie

Melanie

Planning

Bokscoach

Bokscoach

Frank

Susanne

Susanne

Masseur

Vraag een offerte aan

VRAGEN?

 

Neem direct contact op via Whatsapp
of stuur een e-mail

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?