uw bedrijf in topvorm

Stoelmassage

Stoelmassage is een laagdrempelige manier om te werken aan preventie van klachten en verzuim. Een bekend voorbeeld bij bureauwerkzaamheden hiervan is RSI en Nek-schouder, en armklachten.
Onderstaand kunt u een uitgebreide beschrijving vinden van de voordelen van deze service.

Investeer in uw medewerkers

Als manager van een bedrijf wil je natuurlijk een gezond en een gemotiveerd team van medewerkers. De stoelmassage van Health 4 Business  is een uitstekend geschikt middel om uw doel te bereiken. Onze therapeuten nemen klachten als stijve schouders en pijnlijke armen onder handen, zodat RSI en andere klachten die kunnen leiden tot verzuim minder kans krijgen.

U kiest voor de stoelmassages van Health 4 Business omdat:

 

  • Minder klachten, meer ontspanning. Minder stress, meer werkplezier!
  • Onze therapeuten en masseurs kunnen een energieke drukpuntmassage geven.
  • Stoelmassage werkt preventief en zorgt voor een daling van het ziekteverzuim.
  • Ook in uw bedrijf is de Vitallife stoelmassage gemakkelijk te realiseren.
  • Bij Health 4 Business reserveert u een stoelmassage gemakkelijk en snel.
  • Wij komen wanneer het u schikt!

Hoe lang duurt een stoelmassage?

Een stoelmassage duurt meestal 15 tot 20 minuten. Voordat de masseur / therapeut begint met de massage, zal hij kort informeren naar eventuele klachten en contra-indicaties waar rekening mee gehouden moet worden. Je kunt dan aangeven of je last hebt van bepaalde spieren of dat je bijvoorbeeld spierpijn of een blauwe plek hebt.

Waar kan een stoelmassage plaats vinden?

Voor een stoelmassage is maar weinig ruimte nodig. Daarnaast kan de kleding tijdens de stoelmassage worden aangehouden. Hierdoor is bijna elke locatie geschikt voor een stoelmassage. Wel is het prettig om de massage in een afgesloten ruimte te laten plaats vinden, zodat er niet te veel afleiding is en je volledig ontspant tijdens de massage. Stoelmassage afbeelding

Stoelmassage tijdens de zwangerschap:

De meningen zijn verdeeld over de vraag of je tijdens je zwangerschap een stoelmassage mag ondergaan. Sommige masseurs raden het af, terwijl anderen beweren dat het juist goed is om gemasseerd te worden tijdens de zwangerschap . Over 1 ding zijn eigenlijk alle masseurs het eens: tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap moet je extra voorzichtig zijn. De reden hiervan is dat de eerste 3 maanden van de zwangerschap een kritische periode is. De masseur kan dan een aangepaste massage geven van bijvoorbeeld het hoofd, armen of de handen. Na de eerste drie maanden lijkt ons de stoelmassage zeer geschikt voor zwangere vrouwen. De stand van de massagestoel is gemakkelijk aan te passen naar een prettige houding. De masseurs houden rekening met de zwangerschap.

Wanneer mag iemand niet gemasseerd worden?

In bepaalde gevallen is het verstandig om geen stoelmassage te ondergaan. Wij raden de stoelmassage  af wanneer u griep heeft of een andere infectieziekte. Doordat de massage de bloedcirculatie beïnvloedt is het mogelijk dat de symptomen verergeren. Wanneer u onder behandeling bent van een specialist (bijvoorbeeld Fysiotherapeut) adviseren wij altijd even me de behandelaar te overleggen voor u de stoelmassage bezoekt.

Laat hier uw bericht achter

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 204 83 63

info@health4business.nl