uw bedrijf in topvorm

Stoelmassage

Stoelmassage is een laagdrempelige manier om te werken aan preventie van klachten en verzuim. Een bekend voorbeeld bij bureauwerkzaamheden hiervan is RSI en Nek-schouder, en armklachten. Onderstaand kunt u een uitgebreide beschrijving vinden van de voordelen van deze service. Wij werken samen met bedrijven uit de omgeving van Den Bosch. 

Investeer in uw medewerkers

Als manager van een bedrijf wil je natuurlijk een gezond en een gemotiveerd team van medewerkers. De stoelmassage van Health 4 Business  is een uitstekend geschikt middel om uw doel te bereiken. Onze therapeuten nemen klachten als stijve schouders en pijnlijke armen onder handen, zodat RSI en andere klachten die kunnen leiden tot verzuim minder kans krijgen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een stoelmassage duurt meestal 15 tot 20 minuten. Voordat de masseur / therapeut begint met de massage, zal hij kort informeren naar eventuele klachten en contra-indicaties waar rekening mee gehouden moet worden. Je kunt dan aangeven of je last hebt van bepaalde spieren of dat je bijvoorbeeld spierpijn of een blauwe plek hebt.

Waar kan een stoelmassage plaats vinden?

Voor een stoelmassage is maar weinig ruimte nodig. Daarnaast kan de kleding tijdens de stoelmassage worden aangehouden. Hierdoor is bijna elke locatie geschikt voor een stoelmassage. Wel is het prettig om de massage in een afgesloten ruimte te laten plaats vinden, zodat er niet te veel afleiding is en je volledig ontspant tijdens de massage. Wij werken samen met bedrijven uit de omgeving van Den Bosch.

Stoelmassage afbeelding

Stoelmassage tijdens de zwangerschap:

Bij zwangerschap kan de masseur een aangepaste massage geven van bijvoorbeeld het hoofd, armen of de handen. Na de eerste drie maanden is de massage zeer geschikt voor zwangere vrouwen. De stand van de massagestoel is gemakkelijk aan te passen naar een prettige houding. 

Wanneer mag iemand niet gemasseerd worden?

In bepaalde gevallen is het verstandig om geen stoelmassage te ondergaan. Wij raden de massage  af wanneer u griep heeft of een andere infectieziekte. Doordat de massage de bloedcirculatie beïnvloedt is het mogelijk dat de symptomen erger worden. Wanneer u onder behandeling bent van een specialist (bijvoorbeeld fysiotherapeut) adviseren wij daarom altijd even met de behandelaar te overleggen voor u wordt behandeld.

U kiest voor de stoelmassages van Health 4 Business omdat:

  • Minder klachten, meer ontspanning. Minder stress, meer werkplezier!
  • Onze therapeuten en masseurs kunnen een energieke drukpuntmassage geven.
  • Stoelmassage werkt preventief en zorgt voor een daling van het ziekteverzuim.
  • Ook in uw bedrijf is de Vitallife stoelmassage gemakkelijk te realiseren.
  • Bij Health 4 Business reserveert u een stoelmassage gemakkelijk en snel. 
  • Voor bedrijven in de omgeving van Den Bosch.
  • Wij komen wanneer het u schikt!

Onze Pakketten

*Prijzen zijn excl. reiskosten

Uw bedrijf in topvorm!

Laat hier uw bericht achter

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 204 83 63

info@health4business.nl