vitaliteitsprogramma's

Een vitaliteitsprogramma binnen een bedrijf is niet alleen een extraatje, maar een essentieel onderdeel geworden van succesvolle organisaties. Door het inzetten van onze vitaliteitsprogramma’s wordt jouw HR medewerker, managers of bedrijfsleider compleet ontzorgt.

Vitality

Binnen het Vitality programma komen alle essentiële elementen voorbij voor een vitaal team: preventie van fysieke klachten, ontspanning, beweging en teambuilding.

Massage

Binnen het massage programma worden beginnende klachten preventief aangepakt voordat ze leiden tot verzuim of verminderde prestaties.  

Bij deze drukpuntmassages van 15 – 20 minuten krijgt jouw collega een rustmomentje en worden de klachten rondom de nek, rug of schouders aangepakt. 

Beweging

Ons vitaliteitsprogramma beweging is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen door middel van regelmatige lichaamsbeweging. Het programma biedt een scala aan activiteiten die zijn ontworpen om werknemers te motiveren en te ondersteunen bij het bereiken van een actieve levensstijl.

Ontspanning

In de moderne werkomgeving is het belangrijker dan ooit om aandacht te besteden aan het welzijn van werknemers. Werkstress kan immers een negatieve invloed hebben op zowel de productiviteit als het algehele welzijn van het personeel. Daarom is dit programma gericht is op het bevorderen van ontspanning en het verminderen van stress.

Boost!

Wij geloven dat gezonde en vitale werknemers de sleutel zijn tot succesvolle en bloeiende organisaties. Met Boost! bieden wij jouw bedrijf de tools en ondersteuning om de gezondheid, productiviteit en betrokkenheid van je werknemers te bevorderen.

Samen gaan wij voor vitaliteit op de werkvloer:

Werkplekonderzoek
stoelmassage op locatie
Stoelmasseur op kantoor
massage op locatie

VRAAG DIRECT

EEN OFFERTE AAN

VRAGEN?

Neem direct contact op met Dirkje!

Bel 073 200 11 82
of stuur een mail. 

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?