Yoga Training

Ervaar een van de effectieve yoga trainingen in onze mooie sportschool in ‘s-Hertogenbosch. Wil jouw team uitgedaagd worden of juist liever onthaasten? Onze veelzijdige trainingen bieden iedereen een leuke en sportieve ervaring!  Vraag direct een offerte aan.

Trainingen

Een vitale werkvloer is de basis voor zakelijk én menselijk succes. Wij bieden alle bedrijven in de regio (‘s-Hertogenbosch) de mogelijkheid om deel te nemen aan een yoga training in onze eigen sportschool.

Al onze yoga trainingen duren 60 minuten. Jullie team krijgt in dit uur een eigen yoga zaal ter beschikking en een instructeur die hen begeleid in de gekozen vorm van Yoga.

Hot Yoga

Wij bieden deze yin yoga les aan in een door infraroodstraling verwarmde ruimte. De warmte werkt intensief op je spieren en maakt dat je soepeler kunt bewegen. Dat zorgt voor een flexibel en sterk lichaam! Het extra zweten zorgt ervoor dat je afvalstoffen afvoert, concentratie gaat omhoog, je komt tot rust en voelt je meer ontspannen.

Vinyasa

Vinyasa yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga voor een sterk en energiek lichaam en een heldere geest. Bij Vinyasa worden de houdingen uitgevoerd op het ritme van de ademhaling.


Yin

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de houdingen langer worden vastgehouden. Hierbij werk je aan het versoepelen van het bindweefsel en creëer je ruimte in je gewrichten. Je bindweefsel speelt een grote rol bij hoe lekker je in je vel zit. Door gericht druk uit te oefenen in een bepaald gebied, gaat hier de energie weer stromen.


Yin-Yang

Yin-Yang Yoga is een combinatie tussen rustige yin en dynamische yang houdingen. Yin houdingen zijn vooral vloerposities met een bepaald aandachtsgebied. Yang yoga zorgt ervoor dat de spieren sterk en gezond worden. In yang yoga beweeg je op een ritmische manier en houd je poses relatief kort vast. 

yoga bedrijfsfitness
yoga groepsles

Kiezen voor yoga training betekent:

  • Een leuk teamuitje!
  • Preventie van klachten
  • Minder ziekteverzuim
  • Meer betrokkenheid
  • Verbeterde gezondheid & werkplezier

Overtuigd? Vraag hier een offerte aan.

Samen gaan wij voor vitaliteit op de werkvloer:

Werkplekonderzoek
stoelmassage op kantoor
Stoelmasseur op kantoor
stoelmassage op locatie
Stoelmasseur op kantoor
week van de vitaliteit
Werkplekonderzoek
stoelmassage op locatie
stoelmassage op locatie

VRAAG DIRECT

EEN OFFERTE AAN

VRAGEN?

Neem direct contact op met Dirkje via de “vragen?” Whatsapp knop of via Dirkje@health4business.nl

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?