Stoelmassages

Ontsnap even aan de dagelijkse stress en verwen jullie team met een revitaliserende stoelmassage op locatie.

 

Vraag direct een offerte aan.

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een vorm van massage die wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen ergonomische stoel. Deze massagevorm richt zich op de nek, schouders, rug, armen en handen, de gebieden die vaak gespannen zijn als gevolg van langdurig zitten en werken. Onze ervaren masseurs passen technieken toe zoals drukpuntmassage, strekkingen en knedingen om spanning en stress in deze gebieden te verminderen.

Voordelen van een stoelmassage op locatie

Stressvermindering: Stoelmassages zijn een bewezen manier om stress te verminderen. Door de aandacht te richten op de gespannen spieren, helpt de massage ontspanning te bevorderen en een gevoel van kalmte en welzijn te creëren.

Verbeterde productiviteit: Een ontspannen geest en lichaam dragen bij aan een betere concentratie en focus. Na een stoelmassage zul je merken dat je meer energie hebt en efficiënter kunt werken.

Verlichting van spierspanning: Langdurig zitten en werken kan leiden tot spierspanning en ongemak. Stoelmassages richten zich specifiek op deze gebieden en helpen bij het loslaten van spanning en het verminderen van pijnlijke spieren.

Stimulatie van de bloedsomloop: Door de massage worden de spieren gestimuleerd en de bloedcirculatie verbeterd. Dit bevordert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren, waardoor ze kunnen herstellen en revitaliseren.

Gemak en comfort: Onze stoelmassages worden op locatie uitgevoerd, zodat je niet hoeft te reizen of jezelf uit je werkomgeving hoeft te halen. De massages worden gegeven op een ergonomische stoel, waardoor je in een comfortabele houding kunt genieten van de behandeling.

Plan vandaag een stoelmassage op jouw locatie!

Bij ons staan het welzijn en gemak van jouw collega’s voorop. Onze professionele masseurs komen naar jouw locatie, of het nu op kantoor, in een evenementenruimte of op een andere locatie is, en creëren een rustgevende sfeer waarin je kunt ontspannen en genieten van de massage. We bieden flexibele boekingsopties en kunnen massagesessies aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Maak ook gebruik van onze online plantool! Jouw collega’s kiezen zelf een tijdslot uit en jij wordt ontzorgt met de planning.


Benieuwd naar de kosten van stoelmassages?

massage bij bedrijven

Samen gaan wij voor vitaliteit op de werkvloer:

  massage op locatie
  stoelmassages op locatie klant
  klant van health 4 business
  Stoelmasseur op kantoor
  Stoelmasseur op kantoor
  Stoelmasseur op kantoor
  duurzame inzetbaarheid zorg
  Massage op kantoor
  Stoelmasseur op kantoor
  Stoelmassage op kantoor

  VRAAG DIRECT

  EEN OFFERTE AAN

  VRAGEN?

  Direct iemand spreken via Whatsapp?
  Of stuur een e-mail!

  Contact

  Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

  073 200 11 82

  info@health4business.nl

  × Vragen?