Mindful Walk

Mindful Walk is een innovatieve benadering van beweging, mindfulness en teambuilding. Door eenvoudige wandeltechnieken te combineren met mindfulness-oefeningen, helpen we jouw team om stress te verminderen, de focus te verbeteren en een gevoel van verbondenheid te creëren. Vraag een offerte aan!

Wat is Mindful Walk?

Mindful Walk is een innovatieve benadering van beweging, mindfulness en teambuilding. Door eenvoudige wandeltechnieken te combineren met mindfulness-oefeningen, helpen we jouw team om stress te verminderen, de focus te verbeteren en een gevoel van verbondenheid te creëren.

 

Hoe werkt het?

Tijdens een Mindful Walk-sessie leiden onze ervaren instructeurs jouw team door rustige wandelpaden in een natuurlijke omgeving. Tijdens de wandeling worden eenvoudige ademhalingsoefeningen en mindfulness-praktijken geïntegreerd om stress te verminderen en de geest te kalmeren. Het doel is om een staat van ontspanning en bewustzijn te bereiken terwijl je geniet van de schoonheid van de natuur om je heen.

Voordelen voor jouw bedrijf

  • Stressvermindering: Mindful Walk helpt stress te verminderen door de combinatie van beweging, ademhaling en mindfulness, waardoor werknemers zich kalmer en meer ontspannen voelen.

  • Verbeterde Focus en Productiviteit: Door regelmatig deel te nemen aan Mindful Walk-sessies kunnen werknemers hun focus en concentratie verbeteren, wat leidt tot verhoogde productiviteit op de werkvloer.

  • Teambuilding: Samen wandelen en mindfulness beoefenen versterkt de banden tussen teamleden, bevordert een gevoel van verbondenheid en verbetert de communicatie en samenwerking.

Maatwerkoplossing

Bij Health 4 Business begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die aansluiten bij de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige teambuildingssessie of een doorlopend programma, wij kunnen iets ontwikkelen dat perfect past bij jouw bedrijfscultuur en schema.

mindfulness oefening bij team uitje
collega's voeren een oefening uit tijden s een mindful walk

De Details:

  • Duurt 60 minuten
  • Begeleiding van een ervaren stress- & mental coach
  • Kan in de omgeving van jouw bedrijfslocatie plaatsvinden
  • Eenmalig of meermaals inzetbaar.
  • Verbeterde gezondheid & meer werkplezier!

Overtuigd? Vraag hier een offerte aan.

Samen gaan wij voor vitaliteit op de werkvloer:

Werkplekonderzoek
stoelmassage op kantoor
Stoelmasseur op kantoor
klant van health 4 business
massage op locatie
week van de vitaliteit
Werkplekonderzoek
Stoelmasseur op kantoor
duurzame inzetbaarheid zorg

VRAAG DIRECT

EEN OFFERTE AAN

VRAGEN?

Neem direct contact op via Whatsapp

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?