โ€œ๐—œ๐—ธ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป, ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜‡๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜€๐˜!โ€

Een uitspraak die je vaak hoort op de werkvloer, vaak gaat dit gepaard met stress- en hoofdpijnklachten van de persoon die hier last van heeft. In deze tijd heeft iedereen het druk en nek-, schouder- en rugklachten komen steeds vaker voor. Dit kan komen door een verkeerde werkhouding of de klachten ontstaan door stress.

Een makkelijke manier om de collega’s op kantoor hier bij te helpen is door het aanbieden van stoelmassages op de werkplek. Een stoelmassage is een massage van 15 โ€“ 20 minuten die boven de kleding wordt gegeven op een ergonomische massagestoel. Deze stoel geeft degene die er in ligt een ontspannen houding waarbij de gediplomeerde masseur probleemgebieden behandelt zoals de nek, rug en schouders.

stoelmassage op kantoor den bosch

Stoelmassages: een extra beloning voor je collega’s of personeel

Bij deze drukpuntmassage krijgt de collega een rustmomentje en worden de klachten rondom de nek, rug of schouders aangepakt. Omdat de massage boven de kleding is, kan het niet laagdrempeliger. Er hoeft alleen maar plaats genomen te worden en de masseur doet de rest. De massages kunnen ook tijdens evenementen gegeven worden. Misschien is er een jubileum te vieren binnen het bedrijf of wil je extra aandacht besteden aan de collega’s tijdens de Dag van de Leraar bijvoorbeeld!

In de huidige krappe arbeidsmarkt bieden veel werkgevers ook extraatjes zoals stoelmassages op kantoor om personeel te binden en te boeien. Gezondheid wordt een steeds groter thema, ook op de werkvloer. Op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Dan is het ook een gezonde optie om stoelmassages op locatie als cadeau te schenken!

Masseurs geven stoelmassages met drukpunten op locatie

๐—Ÿ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐˜‚๐—ถ๐—บ door stoelmassages?

Voorkomen is beter dan genezen is hier ook aan de orde. Door de probleemklachten aan te pakken met een stoelmassage kan je flink besparen op het ziekteverzuim!

Uit onderzoek van het MKB Servicedesk blijkt dat investeren in de gezondheid van werknemers voor een daling van 15% in kort en lang verzuim zorgt. Dit betekent dus dat iedere euro die een werkgever besteedt aan de gezondheid van een werknemer, drie euro oplevert aan de besparing op ziekteverzuimkosten.

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—บ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐˜€?

Vanuit Health4Business hebben wij al veel ervaring met het verzorgen van stoelmassages op locatie. Op basis van de hoeveelheid collega’s die gemasseerd mogen worden stellen wij een offerte op en bieden wij een planningstool aan zodat de collega’s zich in kunnen schrijven voor een tijdstip om gemasseerd te worden.

Ga naar deze pagina voor meer informatie en de mogelijkheden!

× Vragen?