De Nationale Vitaliteitsweek (25 t/m 29 september) is in aantocht en dit is het perfecte moment om de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers te bevorderen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een gezonde werkomgeving te creëren, waarin medewerkers zich optimaal kunnen voelen en presteren. Wij bieden daarom een breed scala aan diensten aan, waaronder stoelmassages, bootcamps en workshops, die jouw team kunnen helpen de vitaliteit te vergroten en een positieve werkcultuur te bevorderen. Ontdek hoe u kunt profiteren van onze diensten tijdens de Nationale Vitaliteitsweek en daarbuiten!

Stoelmassages

Stoelmassages zijn een geweldige manier om de fysieke en mentale spanning van jouw medewerkers te verminderen. Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek kunt jij  jouw team trakteren op ontspannende stoelmassages, waarbij ervaren masseurs specifieke drukpunten behandelen om stress te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren. Stoelmassages zijn niet alleen aangenaam, maar hebben ook bewezen voordelen zoals het verminderen van nek-, schouder- en rugklachten, het verbeteren van de concentratie en het verhogen van de productiviteit.

Masseurs geven stoelmassage met drukpunten op locatie
sporten op het werk

Bootcamps

Als je op zoek bent naar een leuke en energieke manier om de vitaliteit van jouw team te verbeteren, dan zijn onze bootcamps de ideale keuze. Onze ervaren trainers zorgen voor een uitdagende en stimulerende trainingservaring, waarbij medewerkers hun kracht, uithoudingsvermogen en teamgeest kunnen verbeteren. Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek kunnen we verschillende bootcamp-sessies organiseren op juw locatie, zoals bijvoorbeeld onze rustgevende yoga training, bootcamp of de kickboks workshop.

Workshops

Onze workshops bieden waardevolle kennis en praktische tools om de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers te bevorderen. We bieden workshops aan op verschillende gebieden, zoals stressmanagement, weerbaarheid en teambuilding.

Overweeg je een sportieve dag/middag met als doel de onderlinge band versterken en effectiever leren samenwerken? Bekijk dan onze boks workshops.

Willen jullie als team ervaren wat voor effect ademhaling heeft in het dagelijks leven? Welke technieken kun je toepassen om rust te vinden in de hectiek van de dag? Bekijk dan onze ademwerk workshop.

Willen jullie als team ervaren waar jullie toe in staat zijn? Je dieper verbonden willen voelen met elkaar en met jouw innerlijke kracht? Bekijk dan onze ijsbad workshop.

Bij Health 4 Business begrijpen we dat elke organisatie uniek is en verschillende behoeften heeft als het gaat om vitaliteit en welzijn. Onze diensten zijn flexibel en op maat gemaakt om aan uw specifieke vereisten te voldoen. We sparren graag over een passend programma voor jouw team. Neem hier contact met ons op.

× Vragen?