Health 4 Business

Onze teams

Wij werken samen met verschillende teams van sportmasseurs en fysiotherapeuten in Noord-Brabant. De praktijken waar wij mee samenwerken zijn: Fysio 4 Den Bosch Fysio PaleiskwartierMedifysio Kaatsheuvel, Fysio Sint Michielsgestel en Fysio Uniek. Maak kennis met de teams op de onderstaande pagina.

 

 

 

TEAM FYSIO 4 DEN BOSCH

Gelegen in het centrum van Den Bosch is de mooie praltijk Fysio 4 Den Bosch. Het team bestaat uit 9 goed opgeleide fysiotherapeuten met diverse specialisaties zoals o.a. manuele therapie, dry needling, echografie, kinderfysio, en COPD/longziekten. Het team werkt intern nauw samen om klachten te behandelen vanuit de meest geschikte aanpak.

TEAM FYSIO PALEISKWARTIER

Het team van Fysio Paleiskwartier bestaat uit fysiotherapeuten met diverse specialisaties zoals o.a. medische fitness, sportrevalidatie, diabetes, dry needling en hardloop-gerelateerde klachten.  Luuk, Siebe, en Nanette werken hard om de inwoners van het Paleiskwartier optimaal te kunnen helpen bij preventie of het herstel van lichamelijke klachten.

TEAM FYSIO SINT MICHIELSGESTEL

Het team van Fysio Sint-Michielsgestel bestaat uit drie enthousiaste fysiotherapeuten. Lars, Hanneke en Jaap werken samen met het sportcentrum thelocalGym in Sint-Michielsgestel. Ze richten zich op sport en oefentherapie en passen dry needling toe mocht dat nodig zijn. Om optimaal herstel te krijgen voeren ze gezamelijk overleg en maken ze gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen van thelocalGym.

MEDI FYSIO KAATSHEUVEL

Bij Medi Fysio Kaatsheuvel is Jasper mede-praktijkhouder en fysiotherapeut. Jasper heeft veel affiniteit met gezondheid en sport. Medi Fysio Kaatsheuvel is gevestigd in fitnesscentrum theLocalGym waar u zowel met sportgerelateerde klachten als niet-sportgerelateerde klachten terecht kunt. Jasper maakt graag een passend plan om klachten te verhelpen of te verminderen.

FYSIOTHERAPIE UNIEK

Fysiotherapie Uniek is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in het pand van Fitness Uniek in Ammerzoden. Eigenaar Bart heeft naast algemene fysiotherapie diverse specialisaties zoals: COPD & astma, valpreventie, sportblessures, Mulligan mobilisaties en medical taping. De focus ligt niet alleen op het verhelpen van de pijn, maar ook op het verbeteren van de functies en het voorkomen van nieuwe klachten  in de toekomst.

Lees ook meer over het team van Health 4 Business!

Laat hier uw bericht achter

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?