Stoelmassages in Leiden

 

Investeer in het welzijn van jouw medewerkers en creëer een gezonde en productieve werkomgeving. Geef je team de boost die ze verdienen met onze stoelmassage dienst voor bedrijven in Leiden.

 

Vraag direct een offerte aan.

Stoelmassages 

Ontdek de perfecte manier om stress te verminderen en productiviteit te verhogen met onze stoelmassage dienst voor bedrijven in Leiden. Bij ons staat het welzijn van jouw medewerkers centraal. Onze ervaren masseurs komen naar jouw kantoor om een rustgevende en revitaliserende ervaring te bieden, rechtstreeks op de werkplek. Door middel van speciaal ontworpen stoelmassages helpen wij jouw team om spanning te verlichten, de focus te verbeteren en stress te verminderen.

Hoe werkt het?

Met onze dienst komt ons team van ervaren masseurs naar jouw bedrijf, waardoor medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over reistijd of het verlaten van de werkomgeving. We creëren een rustige en ontspannen sfeer direct op locatie, waar medewerkers kunnen plaatsnemen in speciaal ontworpen massagestoelen.

Onze deskundige masseurs richten zich op de gebieden waar stress en spanning zich vaak ophopen, zoals nek, schouders en rug. Door gebruik te maken van een combinatie van drukpuntmassage en ontspanningstechnieken helpen we medewerkers om spanning te verlichten en hun energie te herstellen. Met flexibele afspraken en aanpasbare sessieduur kunnen we ons naadloos aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf. 

+ Gratis gebruik van onze online plantool waarbij jouw medewerkers zelf een tijdslot kunnen reserveren!

Waar kan een stoelmassage plaatsvinden?

Een stoelmassage binnen een kantoor of bedrijfsruimte kan op verschillende locaties plaatsvinden. Enkele mogelijke locaties zijn vergaderruimte, lounge- of pauzeruimte of ine een open ruimte.

Ongeacht de locatie is het belangrijk dat de ruimte rustig en comfortabel is, zodat medewerkers optimaal kunnen ontspannen tijdens de massage. Daarnaast moet er voldoende privacy worden geboden om de privacy van de medewerkers te waarborgen.

massage op locatie leiden

Kiezen voor stoelmassages betekent:

  • Preventie van klachten
  • Minder ziekteverzuim
  • Meer betrokkenheid
  • Een goede werksfeer
  • Professionele behandeling
  • Verbeteren van prestaties
  • Fiscaal voordeel
  • Verbeterde gezondheid & werkplezier

Overtuigd? Vraag hier een offerte aan.

Samen gaan wij voor vitaliteit op de werkvloer:

massage op locatie
Werkplekonderzoek
stoelmassages op locatie klant
Stoelmasseur op kantoor
stoelmassage op locatie
klant van health 4 business
Stoelmasseur op kantoor
bedrijfsfitness den bosch
Werkplekonderzoek
stoelmassage op locatie
stoelmassages op locatie klant

Vraag een offerte aan

VRAGEN?

 

Neem direct contact op via Whatsapp
of stuur een e-mail

Contact

Werfpad 6, 5212 VJ Den Bosch

073 200 11 82

info@health4business.nl

× Vragen?